Bestrating

Prijs


Reset filters

GeoCeramica® Marmer Look

GeoCeramica® Marmer Look

Binnenkort vindt je hier het compleet vernieuwde assortiment:

GeoCeramica® Chatedrale

GEÏNSPIREERD DOOR OUDE VLOEREN

Chatedrale is een serie met steenaders, sporen en rijk geschakeerde vlakken die harmonieus in elkaar verweven zijn. Met deze GeoCeramica® tegel is het gelukt om geschiedenis en moderniteit op een originele manier te combineren. Cathedrale; verfijnd met een subtiel gevoel voor stijl.
GeoCeramica® Chatedrale is (vooralsnog) leverbaar in: 60x30x4 cm Antra.

GeoCeramica® Vecchia

NOSTALGISCH KARAKTER

Natuurlijke aders onregelmatige grofheden, kleine krasjes in combinatie met de licht verouderde randen geven de serie Vecchia een echt klassieke uitstraling. Moderne productie van keramische tegels met een verouderd uiterlijk.


GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

GeoCeramica® is leverbaar in de uitvoeringen:

Wilt u de GeoCeramica® terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst. Op al onze vestigingen beschikken wij over de officiële GeoCeramica® informatiezuil.