Bestrating

Prijs

Formaten

Afmetingen

Kleurvariaties

Basiskleuren

Meer basiskleuren

Sfeer

Uitstraling


Reset filters

GeoCeramica® Steel Look

GeoCeramica® Steel Look

Binnenkort vindt je hier het compleet vernieuwde assortiment

GeoCeramica® Industrieel

Wanneer u een krasbestendige, kleurvaste en onderhoudsarme terrastegels zoek is GeoCeramica® Fumato 60x60x4 cm zeker een tegel die de moeite waard is om te overwegen. Deze tegel met zijn industriële uiterlijk past helemaal in de populaire, hedendaagse retro look. Fumato is (vooralsnog) leverbaar in de kleur Mezzo.

GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

GeoCeramica® is leverbaar in de uitvoeringen:

Wilt u de GeoCeramica® terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst. Op al onze vestigingen beschikken wij over de officiële GeoCeramica® informatiezuil.