Bestrating

Prijs

Formaten

Afmetingen

Meer afmetingen

Basiskleuren

Meer basiskleuren

Sfeer

Uitstraling

Oppervlak

Toepassingen


Reset filters

GeoCeramica® Stone Look

GeoCeramica® Stone Look

Binnenkort vindt je hier het compleet vernieuwde assortiment

GeoCeramica® Natuursteen Look

De GeoCeramica® Natuursteen Look bevat terrastegels die u doen geloven of het echte natuursteen tegels zijn. Of u nu een Marmer, Zandsteen of Hardsteen vloer wilt in uw terras u vindt ze hier! Maar dan kleurvaste, krasbestendige en onderhoudsarme GeoCeramica® uitvoering.

Marmostone 60x60x4 cm Marmer Look 
Marmer kenmerk zich door haar luxe uitstraling en bijzonder lichtval. Helaas is origineel marmer bijna onbetaalbaar, maar door GeoCeramica® Marmostone kunt u nu genieten van dezelfde uitstraling voor een betere prijs zonder het intensieve onderhoud van marmer. GeoCeramica® Marmostone is leverbaar in de kleuren: Black, Taupe en Grey.

Impasto 60x60x4 cm Luxe Belgisch Hardsteen Look 
De uitstraling van GeoCeramica® Impasto is gebaseerd op het luxe uiterlijk van Belgisch hardsteen. Net als bij de echte hardsteen kenmerkt deze terrastegel zich door de natuurlijke aders, lijnen en patronen. Stijlvolle hardsteen look met alle voordelen van keramiek. GeoCeramica® Impasto is leverbaar in de kleuren: Grigio (grijs) en Negro (zwart).

Roccia 60x60x4 cm Natuursteen Look 
GeoCeramica® Roccia heeft de look van natuurlijk geaderde en licht verweerde natuursteen. De serie Roccia is leverbaar in de kleuren: Carbon, Clay en Grey.

Fiordi 60x60x4 cm Zandsteen Look 
GeoCeramica® Fiordi is een serie vol gevarieerde kleuren en texturen. Het licht golvende oppervlak zorgt voor een onderbroken lichtval waardoor een sfeervol schaduweffect ontstaan op uw terras. De serie Fiordi is leverbaar in de kleuren: Fumo, Grigio en Sand.

Lava 60x60x4 cm Leisteen Look
Leisteen is een product geschapen door moeder natuur en heeft zo'n esthetische aantrekkingskracht dat men de nadelen die dit product met zich meebrengt op te koop toe neemt. Maar sinds de komst van GeoCeramica® Lava Slate behoort dit tot de verleden tijd. Lava Slate beidt het weelderige uiterlijk van echt natuur leisteen met alle voordelen van oerdelijk keramiek. GeoCeramica® Lava leisteen look is (vooralsnog) leverbaar in de kleur Slate (antraciet).

GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

GeoCeramica® is leverbaar in de uitvoeringen:

Wilt u de GeoCeramica® terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst. Op al onze vestigingen beschikken wij over de officiële GeoCeramica® informatiezuil.