Levertijd:

De levertijd van onze materialen is maximaal 7 werkdagen. In veel gevallen is het mogelijk dat wij zelfs binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling de bestelling kunnen afleveren (mits op voorraad bij ons of de fabrikant). Mochten bij de verschillende fabrieken echter bepaalde artikelen niet leverbaar zijn, dan kunnen er buiten onze schuld levertijden ontstaan. In deze gevallen zullen wij direct contact met u opnemen om u te informeren over de eventuele levertijd of om gezamenlijk een alternatief product uit te zoeken.

Een afleverdag kunnen wij u wel bevestigen, echter om logistieke redenen is het onmogelijk om een tijdstip of dagdeel te bepalen.

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid bij het veld "Voorkeur afleverdatum" een afleverdatum te selecteren waarop u de bestelling wenst te ontvangen. Uiteraard proberen wij hieraan te voldoen, maar kunnen dit echter in géén geval garanderen. Hieraan kunnen dan ook in geen geval rechten worden ontleend.

Let op! Bestel tijdig, dit voorkomt teleurstelling.

Denk ook zorgvuldig na over het eventueel maken van afspraken met uw hovenier of straatmaker e.d. In het invulveld "Losinstructies en/of opmerkingen kunt u nog aanvullende informatie weergeven die betrekking hebben op bijv. de situatie ter plaatse waarmee wij m.b.t. de daadwerkelijke levering rekening mee dienen te houden (tot zover deze binnen onze mogelijkheden behoren). Mocht u tijdens de aflevering van uw bestelling niet ter plaatse kunnen zijn, dan kunt u doormiddel van aanwijzingen de chauffeur attenderen op de gewenste afleverplaats (bijv. doormiddel van het plaatsen van bordjes).

Echter kan er achteraf nimmer aanspraak worden gemaakt, op de door de chauffeur uiteindelijk gekozen losplaats. Omdat deze te maken kan hebben met verschillende factoren zoals bijv. geparkeerde auto’s of andere obstakels op/of in de buurt van de losplaats. Ook zal de chauffeur in geen geval over een trottoir, groenstrook, grasveld of andere gemeentelijke eigendommen rijden. De chauffeur kan in deze situaties besluiten op een andere (dichtstbijzijnde, wel te bereiken) losplaats te lossen.

Nadat wij uw definitieve bestelling hebben ontvangen, ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail. Hierin vindt u een specificatie van uw bestelling van de producten die u heeft besteld in combinatie met de aanvullende gegevens die u heeft ingevuld.

Belangrijk!

Mocht u in deze bevestiging nog onvolkomenheden aantreffen of wilt u nog wijzigingen in uw bestelling aan brengen? Neemt u dan a.u.b. per direct contact met ons op zodat wij de order nog voor u kunnen wijzigen. Wanneer wij de materialen eenmaal voor u hebben besteld is het niet of nauwelijks mogelijk deze nog te wijzigen.

Direct na ontvangst van uw betaling (bij “iDEAL” na 1 dag, bij "Vooraf betalen via bankoverboeking" na 2 á 3 overboekingsdagen), zullen wij uw bestelling inplannen en gereed maken voor transport, hierbij zullen wij rekening houden met uw eventuele voorkeur van afleverdatum (niet gegarandeerd).

Zodra de definitieve afleverdatum bij ons bekend is, ontvangt u uiterlijk 1 werkdag voor deze datum een e-mail of zullen wij telefonisch contact met u opnemen om de afleveringsdatum te bevestigen. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, dan kan dit in géén geval een reden zijn de aflevering te weigeren of recht geven op een eventuele schadevergoeding in geval van gevolgschade.

Omdat planningen complex kunnen zijn, kunnen wij nooit met 100% zekerheid toezeggen dat een bestelling op een bepaalde zal datum worden afgeleverd. Onze transportplanners zullen altijd proberen de bestelling op/of kort vóór een gevraagde afleverdatum te laten bezorgen.

Logistiek is een lastig proces. Het kan incidenteel voorkomen dat ondanks de bevestiging, door onvoorziene omstandigheden de aflevering niet plaats kan vinden. In deze gevallen van overmacht zullen wij u hiervan uiteraard zo snel als mogelijk in kennis stellen. Wij kunnen echter in géén geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kosten die hieruit kunnen voortvloeien zoals bv. door u gemaakte afspraken met hovenier, straatmaker e.d.

Op de afleverdatum zal de chauffeur c.a. 30 minuten voor aankomst telefonisch contact met u opnemen, en u in kennis stellen dat de aflevering aanstaande is. U bent dan nog in de gelegenheid om eventueel noodzakelijke maatregelen te treffen. Denk hierbij ook aan het verplaatsen van eventueel geparkeerde auto’s die de losplaats kunnen belemmeren.

Zorgt u er a.u.b. voor, dat u op de dag van aflevering telefonisch bereikbaar bent!