Ontwerp

Twan’s Landschaps-en Tuinadvies maakt hoogstaande tuinontwerpen voor elk formaat en soort tuin. Van compacte achtertuin tot parktuin, van strakke erfinrichting tot traditionele tuin, er is altijd een passend ontwerp.


Daarnaast kan Twan's Landschaps- en Tuinadvies u ook van dienst zijn bij landschapsinrichting zoals bijvoorbeeld een uitbreidingsplan voor een recreatiebedrijf, een landschappelijk inpassingsplan of een volledig ontwerp van een bedrijfsterrein.


Visie

Het uitgangspunt is altijd om de diverse lijnen in de tuin en de omliggende locatie op harmonieuze wijze met elkaar in verbinding te brengen. Een tuin moet vooral rust uitstralen, dit kan soms al met kleine aanpassingen, zodat uw tuin mooi in het landschap versmelt.

De ontwerper

Twan Flokstra is landschaps- en tuinontwerper en eigenaar van Twan’s Landschaps-en Tuinadvies. Hij werkt nauw samen met Smit Bestratings- en Tuinhoutcentrum om zo een totaalpakket aan te bieden waarmee uw droomtuin gerealiseerd kan worden. Enkele inspiratietuinen op de locatie in Blesdijke zijn volgens het tuinontwerp van Twan aangelegd.


Werkwijze

Bij het maken van een tuinontwerp worden uw eigen wensen in kaart gebracht, rekening houdend met de locatie, de omgeving van de tuin en de woning om zo tot een gebalanceerd ontwerp te komen waarbij alle elementen naadloos op elkaar aansluiten.  De ontwerptekeningen onderscheiden zich door duidelijkheid in zowel taal, illustraties als praktische uitvoerbaarheid zodat het voor zowel de doe-het-zelver als de vakman in één oogopslag te begrijpen is hoe de tuin aangelegd moet worden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden voor uw tuin door te nemen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. 
Kijk voor meer informatie ook eens op onze website.