Multi PU Tix PU constructielijm 300 ml in koker Geel

€ 10,00 per stuk

Bestellen

Totaal: € 10,00

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

PU Fix - Steenlijm op basis van polyurethanen tbv kitspuitpistool

VARISTONE Multi PU Tix is een zeer sterke en supersnelle lijm gebaseerd op gemodificeerde polyurethanen. VARISTONE Multi PU Tix is ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten zoals natuursteen, betonsteen, kalkzandsteen, gipsblokken en keramische steensoorten. VARISTONE PU Fix is langdurig bestand tegen water, zeewater, kalkwater, verdunde zuren en bijtende oplossingen. VARISTONE PU Fix is speciaal ontwikkeld voor het snel en makkelijk verlijmen van stapelmuren in de (tuin)bouw branche, maar kan tevens worden toegepast op diverse in de (tuin)bouw voorkomende ondergronden.

Technische specificaties:

Verbruik: Ca. 15 m¹ bij lijmdikte van 5 cm breed
Verwerkingstemperatuur: + 5 °C tot + 30 °C
Trekkracht: max. 95 kg / cm²
Temperatuurbestendigheid: - 30 °C tot + 100 °C (langdurig)
Wateropname: Geen
Brandbaar: Ja
Droogtijd: Onmiddelijke kleefkracht, totale droging na +/- 48 uur

Verwerking:

VARISTONE Multi PU Tix dient te worden verwerkt met een daarvoor geschikt kitpistool. Verwijder met een scherp mes de afdichting van de koker en schroef de spuitmond hierop. Knijp voorzichtig een paar keer tot de lijm uit de spuitmond komt. Breng de lijm aan op één zijde van de te verlijmen delen en plaats het andere deel hier direct op. Eventueel fixeren tot de lijm is uitgehard.

Afwerking/reiniging: Eventueel gemorste lijmresten direct verwijderen met VARISTONE PU Guncleaner. Uitgeharde lijmresten later met een scherp voorwerp verwijderen van de ondergrond. Overtollige uitgeharde resten zijn uitsluitend mechanisch te verwijderen. Indien u uw het werk onderbreekt dient de afsluitdop op de koker geschroefd te worden.

Merk Varistone
Artikelnummer VAR0287
Kleur Geel
Aantal per verpakking 12.00
Minimale besteleenheid 1.00
Gewicht in kg per eenheid 0.45
Toepassing Verlijmen stapelblokken