Impregneer Neutraal kleurloos 1 liter fles Transparant

€ 22,90 per stuk

Bestellen

Totaal: € 22,90

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Impregneer Neutraal - Niet verkleurende bescherm- en impregneervloeistof voor natuursteen en betonsteen

VARISTONE Impregneer Neutraal is een oplosmiddelvrije, water, olie en vuilafstotende oppervlakteverzegeling die kleurloos opdroogt. Alg- en mosaangroei zal na behandeling met Impregneer Neutraal duidelijk verminderen. De verwering van het behandelde oppervlak wordt aanzienlijk vertraagd. Het wordt aanbevolen agressieve vervuilingen en/of verontreinigingen direct na het morsen van het oppervlak te verwijderen.

Verbruik:

Afhankelijk van de ondergrond: 60 – 250 g/m². Eenmalige behandeling op een droge ondergrond is in de regel voldoende.

Eigenschappen:

Bescherm- en impregneervloeistof Impregneer Neutraal kan toegepast worden op alle zuigende steenachtige ondergronden van diverse structuur en kleurnuance zoals bijv. natuursteen, gebakken straatstenen, betonstraatstenen, betonplaten, palissaden en betonelementen. Het oppervlak dient vooraf grondig gereinigd te worden. Impregneer Neutraal dient op een droge ondergrond aangebracht te worden. Bij toepassing op reeds geïmpregneerde ondergronden dient de oude beschermlaag verwijderd te worden alvorens Impregneer Neutraal aan te brengen.

Verwerking:

Impregneer Neutraal wordt onverdund gelijkmatig op het oppervlak aangebracht d.m.v. kwasten, rollen of sproeien. Voor een optimaal resultaat dient de luchttemperatuur evenals de temperatuur van het te behandelen oppervlak tussen + 10 °C en + 25 °C te zijn. Het oppervlak dient tot volledige droging van Impregneer Neutraal (ca. 3 – 4 uur) beschermd te worden tegen vocht en regen. Ook mag het oppervlak niet belopen of bereden worden gedurende deze periode. Wij adviseren om vooraf een proefvlak op te zetten.

Merk Varistone
Artikelnummer VAR0041
Kleur Transparant
Aantal per verpakking 60.00
Minimale besteleenheid 1.00
Gewicht in kg per eenheid 1.00
Toepassing Kleurloze beschermer
Te gebruiken op Alle betonmaterialen
Te gebruiken op Verschillende natuursteensoorten