Kalk EX Kalkuitbloei Verwijderaar 1 liter fles Rood

€ 17,70 per stuk

Bestellen

Totaal: € 17,70

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Kalkuitbloeiverwijderaar - Extreem werkzaam geconcentreerd reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkuitbloei op betonnen oppervlakken

VARISTONE Kalkuitbloeiverwijderaar verwijdert sterke kalkuitbloei door watertransport en het oplossen van gebonden kalkdeeltjes. Door de extreme dieptewerking van Kalkuitbloeiverwijderaar wordt het oppervlak gelijktijdig tegen toekomstige vervuilingen beschermd.

Verbruik:

Afhankelijk van de ondergrond, intensiteit en ouderdom van de uitbloei: 60 -100 g/m2.

Eigenschappen:

VARISTONE Kalkuitbloeiverwijderaar is toe te passen op alle betonoppervlakken en minerale bouwstoffen van diverse structuur en kleurnuance zoals bijv. beton-straatstenen, betonplaten, palissaden en betonelementen.

Verwerking:

Naar gelang de aard van de uitbloei tot maximaal 1 : 10 met water verdund op een vooraf natgemaakte oppervlak aanbrengen d.m.v. rollen, kwasten of sproeien. Na een inwerktijd van max. 30 sec. met veel water afspoelen (geen mechanische hulpmiddelen gebruiken). Eventueel een tweede maal behandelen. Wij adviseren om vooraf een proefvlak op te zetten. VARISTONE Kalkuitbloei verwijderaar mag niet in contact komen met metaal en kunststof. Ook eventuele met kit gevulde dilatatievoegen moeten beschermd worden.

Merk Varistone
Artikelnummer VAR0343
Kleur Rood
Aantal per verpakking 12.00
Minimale besteleenheid 1.00
Gewicht in kg per eenheid 1.00
Toepassing Kalkuitbloei
Te gebruiken op Ongecoat beton
Te gebruiken op Gebakken stenen
Te gebruiken op Kalkvrij natuursteen
Te gebruiken op Keramische tegels