Tegels

Prijs

Formaten

Afmetingen

Meer afmetingen

Kleurvariaties

Basiskleuren

Meer basiskleuren

Sfeer

Uitstraling

Toepassingen


Reset filters

GeoCeramica® Beton Look

GeoCeramica® Beton Look

GeoCeramica® Betonlook

Steeds breder wordt de architectonische schoonheid van beton gewaardeerd. De diversiteit van de onvoorspelbare, zachte patronen zijn ongekend. De GeoCeramica® Evoque serie heeft precies deze subtiele kleurnuances in zich die dit materiaal zo aantrekkelijk maken. De Evoque serie is leverbaar in de kleuren Beige, Greige en Perla.

Ook in deze serie verkrijgbaar: GeoCeramica® Centre heeft een moderne en stijlvolle Betonlook en is leverbaar in de kleuren Feu, Rock, Terre en Voyage.

GeoCeramica® Concreet heeft een gevarieerde en speelse Betonlook en is leveraar in de kleuren Black, Silver, Smoke, Brown en als decoratietegel Flower.

GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

GeoCeramica® is leverbaar in de uitvoeringen:

Wilt u de GeoCeramica® terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst.