Tegels

Prijs

Formaten

Afmetingen

Basiskleuren

Meer basiskleuren

Sfeer


Reset filters

GeoCeramica® Decoratief

GeoCeramica® Decoratief

GeoCeramica® Design

ONTDEK NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Bij speciale gelegenheden heeft u, uw tuin vast wel eens speciaal aangekleed met sfeerlichtjes, kussentjes of kleedjes. Maar bij het opruimen van deze accessoires verdwijnt ook telkens weer dat extra stukje sfeer. Dankzij deze serie GeoCeramica® Design is het nu mogelijk om het gehele jaar een prachtige sfeer te creëren in uw tuin. De Design Serie Canvas Boucle van GeoCeramica® is uitermate geschikt om sfeervolle en speelse accenten te leggen, het sfeervol aankleden van een zithoek of om een creatieve overgang te maken tussen verschillende terrassen. Zomer en winter een keramisch vloerkleed in de tuin!

In deze serie verkrijgbaar:  Terrastegels 60x60x4 cm Canvas Boucle Tabacco, Canvas Boucle Perla, Canvas Boucle Corda, Canvas Boucle Mix en Canvas Boucle Patchwork.

GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

GeoCeramica® is leverbaar in de uitvoeringen:

Wilt u de GeoCeramica® terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst.