GeoCeramica Heavy Duty

GeoCeramica Heavy Duty

GeoCeramica® Heavy Duty

GeoCeramica® 2 Drive is een super dikke 8 cm uitvoering GeoCeramica® welke uitermate geschikt is voor het bestraten van een oprit die zwaar wordt belast. Graniet en harsteen vormen de basis van deze tegels. Daarmee zijn ze functioneel, robuust en hebben een moderne, doch natuurlijke en tijdloze uitstraling. Wilt u dezelfde sfeer doortrekken naar uw terras? Uiteraard zijn deze GeoCeramica® tegels ook geschikt voor uw terras.

GeoCeramica® Heavy Duty zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

GeoCeramica® is leverbaar in de uitvoeringen:

Wilt u de GeoCeramica® terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst. Op al onze vestigingen beschikken wij over de officiële GeoCeramica® informatiezuil.