Tegels

Prijs

Formaten

Afmetingen

Basiskleuren

Meer basiskleuren

Sfeer


Reset filters

GeoCeramica® Hout Look

GeoCeramica® Hout Look

GeoCeramica® Timber

Stoere houtlook

GeoCeramica® Timber is leverbaar als terrastegels in het formaat 60x60x4 cm en 30x60x4 cm en verkrijgbaar in de kleuren Noce, Tortera en Grigio. Deze keramische terrastegels hebben een zeer natuurgetrouwe print en lijken echt als 2 druppels water op een echte houten vloer. GeoCeramica® Timber is sfeervol te matchen met de tegels GeoCeramica® Designtegels Canvas Boucle. Met deze tegels maakt u een sfeervol keramisch kleed in uw terras.

GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een  prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

GeoCeramica® is ook leverbaar in de uitvoeringen:

Wilt u de GeoCeramica® Houtlook terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst.