Tegels

Prijs

Formaten

Afmetingen

Basiskleuren

Meer basiskleuren

Sfeer

Oppervlak

Toepassingen


Reset filters

GeoCeramica® Quartz

GeoCeramica® Quartz

GeoCeramica® Quartz

De GeoCeramica® Natuursteen Quartz bevat terrastegels die u doen geloven of het echte natuursteen tegels zijn. Of u nu een Leisteen, Zandsteen of Hardsteen vloer wilt in uw terras u vindt ze hier! Maar dan kleurvaste, krasbestendige en onderhoudsarme GeoCeramica® uitvoering.

Fiordi 60x60x4 cm Zandsteen Look  GeoCeramica® Fiordi is een serie vol gevarieerde kleuren en texturen. Het licht golvende oppervlak zorgt voor een onderbroken lichtval waardoor een sfeervol schaduweffect ontstaan op uw terras. De serie Fiordi is leverbaar in de kleuren: Fumo, Grigio en Sand. Lava 60x60x4 cm Leisteen Look Leisteen is een product geschapen door moeder natuur en heeft zo'n esthetische aantrekkingskracht dat men de nadelen die dit product met zich meebrengt op te koop toe neemt. Maar sinds de komst van GeoCeramica® Lava Slate behoort dit tot de verleden tijd. Lava Slate beidt het weelderige uiterlijk van echt natuur leisteen met alle voordelen van oerdelijk keramiek. GeoCeramica® Lava leisteen look is (vooralsnog) leverbaar in de kleur Slate (antraciet).

GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

GeoCeramica® is leverbaar in de uitvoeringen:

Wilt u de GeoCeramica® terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst. Op al onze vestigingen beschikken wij over de officiële GeoCeramica® informatiezuil.