GeoCeramica® Starter

GeoCeramica® Starter

GeoCeramica® Starter

De serie Starter is een prijsvriendelijk instapmodel binnen het hoogwaardige GeoCeramica assortiment. De tegels zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit en design. Echter door een iets geringe toplaag dikte zeer vriendelijk in prijs. Voor een relatief voordelige prijs toch al genieten van het beproefde GeoCeramica concept.

GeoCeramica®

THE BEST OF BOTH WORLD

Beton ontmoet Keramiek

Met GeoCeramica® is het beste van 2 werelden bij elkaar gekomen. Door de combinatie van keramische tegels met een Stabicorn®-onderlaag is deze serie bestrating uniek en revolutionair te noemen. De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met een drainerende betonnen drager welke is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Dit resulteert in eenvoudig te verwerken terrastegels, waarbij geen aanpassingen als stabilisatie nodig zijn in de ondergrond zoals bij reguliere keramische tegels. Uw voordeel? Een duurzaam keramisch terras voor een prijs die vele malen voordeliger is dan voor de dure installatie van reguliere keramische tegels.

Wilt u de GeoCeramica® terrastegels in het echt bekijken? Bezoek dan ook eens onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar, en zijn u graag van dienst.