MBI GeoProArte

MBI GeoProArte

GeoProArte® vanaf medio maart 2018 verkrijgbaar!


GeoProArte®, de nieuwe sensatie in sierbestrating

GeoProArte® is een digitaal geprinte toplaag op een oerdegelijke betonnen drager. De nieuwste technieken stelt fabrikant MBI de Steenmeesters in staat om de unieke uitstraling van natuursteen, hout en vele andere materialen met een betontegel te evenaren. Met deze nieuwe techniek van MBI kan zij haar creativiteit de vrije loop laten en zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

De voordelen van GeoProArte®

Zoals de naam al doet verhullen, bij deze collectie hebben we het over design van een superieure kwaliteit. De tegels uit deze range beschikken over een Protection Plus factor 90 en is een beschermlaag die zijn gelijke niet kent. Deze unieke beschermlaag beschermd de prachtige prints van de tegels tegen alle mogelijke weersomstandigheden en is bestand tegen een stootje. Deze oerdegelijk beschermlaag zorgt er mede voor dat uw terras zich eenvoudig laat onderhouden. Vetten, zuren, vloeistoffen en ander vuil maken geen kans blijvende vlekken achter te laten. Het is geen keramiek, het is geen beton... Het is GeoProArte®!

GeoGeoProArte® is leverbaar in de series Stones, Naturals, Wood en Industrials. Kwalitatief hoogwaardige sierbestrating met een zeer gunstige prijsstelling.