GeoProArte® Industrial

GeoProArte® Industrial

Industrieel..... Een stoere Mix and Match!

Voor een stoere tuin is de serie Industrial door het industriële karakter een perfecte Match! Ontworpen met gelijkmatige gebruiksporen geven deze terrastegels een bijzonder karakter. Het design van deze tegel brengt het terras tot leven en lijkt een eigen verhaal te vertellen. Met het Mosaik design brengt u als finish touch een huiselijke sfeer aan in uw tuin.

De voordelen van GeoProArte®

Zoals de naam al doet verhullen, bij deze collectie hebben we het over design van een superieure kwaliteit. De tegels uit deze range beschikken over een Protection Plus factor 90 en is een beschermlaag die zijn gelijke niet kent. Deze unieke beschermlaag beschermd de prachtige prints van de tegels tegen alle mogelijke weersomstandigheden en is bestand tegen een stootje. Deze oerdegelijk beschermlaag zorgt er mede voor dat uw terras zich eenvoudig laat onderhouden. Vetten, zuren, vloeistoffen en ander vuil maken geen kans blijvende vlekken achter te laten. Het is geen keramiek, het is geen beton... Het is GeoProArte®!

GeoProArte® is leverbaar in de series Stones, Naturals, Wood en Industrials. Kwalitatief hoogwaardige sierbestrating met een zeer gunstige prijsstelling.