GeoProArte® Naturals

GeoProArte® Naturals

GeoProArte® Naturals….. Gevarieerd elegant als uit de natuur!

De designs van deze serie springen direct in het oog en geven een elegante klassieke uitstraling aan uw tuin. De textuur Quartz is een eerbetoon aan het gelijknamig gesteente. Een uitgesproken gevarieerd patroon, ontstaan door de grillen van de natuur. Fijne aders en kleurschakeringen sieren het oppervlak. U kunt er naar blijven kijken. Dus wanneer u van een uitgesproken natuurlijk karakter houdt met een gevarieerd oppervlak is de serie Naturals voor u de juiste keuze!

De voordelen van GeoProArte®

Zoals de naam al doet verhullen, bij deze collectie hebben we het over design van een superieure kwaliteit. De tegels uit deze range beschikken over een Protection Plus factor 90 en is een beschermlaag die zijn gelijke niet kent. Deze unieke beschermlaag beschermd de prachtige prints van de tegels tegen alle mogelijke weersomstandigheden en is bestand tegen een stootje. Deze oerdegelijk beschermlaag zorgt er mede voor dat uw terras zich eenvoudig laat onderhouden. Vetten, zuren, vloeistoffen en ander vuil maken geen kans blijvende vlekken achter te laten. Het is geen keramiek, het is geen beton... Het is GeoProArte®!

GeoProArte® is leverbaar in de series Stones, Naturals, Wood en Industrials. Kwalitatief hoogwaardige sierbestrating met een zeer gunstige prijsstelling.