GeoProArte® Stones

GeoProArte® Stones

Hardsteen..... Tijdloos klassiek

Hardsteen voelt zich thuis in iedere tuin. Modern of klassiek, het is en blijft een tijdloze keuze. Elegantie en luxe dat is wat de kleuren Belgian Blue uitstralen. Combineer deze met de Design Flower en geef uw terras een bijzondere twist! De Sendimental heeft een uniek Design. Het is een pure vertaling van afzettingsgesteende met een rijke historie.

De voordelen van GeoProArte®

Zoals de naam al doet verhullen, bij deze collectie hebben we het over design van een superieure kwaliteit. De tegels uit deze range beschikken over een Protection Plus factor 90 en is een beschermlaag die zijn gelijke niet kent. Deze unieke beschermlaag beschermd de prachtige prints van de tegels tegen alle mogelijke weersomstandigheden en is bestand tegen een stootje. Deze oerdegelijk beschermlaag zorgt er mede voor dat uw terras zich eenvoudig laat onderhouden. Vetten, zuren, vloeistoffen en ander vuil maken geen kans blijvende vlekken achter te laten. Het is geen keramiek, het is geen beton... Het is GeoProArte®!

GeoProArte® is leverbaar in de series Stones, Naturals, Wood en Industrials. Kwalitatief hoogwaardige sierbestrating met een zeer gunstige prijsstelling.