GeoProArte® Wood

GeoProArte® Wood

Houtlook Nerftextuur

Hout brengt leven en een warme sfeer in de tuin. Met de serie Wood heeft u een onderhoudsvriendelijk alternatief voor handen. GeoProArte Wood heeft het uiterlijk van hout en voel door een speciale nerfstructuur ook echt aan als hout! Het fraaie design is perfect beschermd tegen alle mogelijke weersinvloeden en is bestand tegen een stootje. Een terras aanleggen met GeoProArte Wood terrastegels is vele malen eenvoudiger dan met echt hout. De serie Wood is een echte krachtpatser met een vriendelijk karakter!

De voordelen van GeoProArte®

Zoals de naam al doet verhullen, bij deze collectie hebben we het over design van een superieure kwaliteit. De tegels uit deze range beschikken over een Protection Plus factor 90 en is een beschermlaag die zijn gelijke niet kent. Deze unieke beschermlaag beschermd de prachtige prints van de tegels tegen alle mogelijke weersomstandigheden en is bestand tegen een stootje. Deze oerdegelijk beschermlaag zorgt er mede voor dat uw terras zich eenvoudig laat onderhouden. Vetten, zuren, vloeistoffen en ander vuil maken geen kans blijvende vlekken achter te laten. Het is geen keramiek, het is geen beton... Het is GeoProArte®!

GeoProArte® is leverbaar in de series Stones, Naturals, Wood en Industrials. Kwalitatief hoogwaardige sierbestrating met een zeer gunstige prijsstelling.