Dual Straight U-sponning 3,5x2,7x202 cm Topical Brown

€ 99.999,00 per stuk

Bestellen

Totaal: € 99.999,00

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Tand en groef plankensysteem

U-sponning tbv. tand- en groef schuttingsysteem. Deze sponningen dienen aan de staanders te worden geschroefd, vervolgens kunnen de tand- en groef planken hierin worden geschoven.

Palen voorzien van aluminium kern te gebruiken als staander voor tand- en groef plankensysteem, lamellensysteem, en omheining.

Veel steviger en duurzamer dan houten afscheidingen

  • Alle palen zijn alu-versterkt en de planken zijn staal-versterkt

    Veelzijdig en modulair

  • Hoogtes mogelijk van 15 cm tot 195 cm
  • Planken kunnen dankzij U-profielen in 4 richtingen bevestigd worden aan de composietpalen
  • Standaardbreedte 200 cm, kan ingekort worden.

    Toepassingen

  • Afscheidingen, als inrichting en indeling ven een tuin, als basis materiaal voor tuinhuizen, carports, blokhutten berging, poorten.....

Eenvoudig in onderhoud

Het DualStraight tand en groef planksysteem is gemakkelijk te onderhouden en beschermingsproducten zijn niet nodig. Voor normaal onderhoud kan een borstel of hogedrukreiniger (max. 80 bar) gebruikt worden. Een zacht reinigingsmiddel kan toegepast worden. Het gebruik van een vuilfrees is af te raden. Vet en olievlekken kunnen verwijderd worden met ontvettingsmiddel voor huishoudelijk gebruik. Bij hardnekkig vuil (bijv. zwarte stippen door organische vervuiling, groene aanslag, mosvorming....) gebruik een verdunde bleekwateroplossing (25% bleekwater en 75% water) In geen enkel geval mogen oplosmiddelen gebruikt worden. Zorg altijd er altijd voor dat de voegen goed vrijgemaakt zijn zodat er een goede afwatering is.

Merk Dual Straight
Artikelnummer DF1U28T
Kleur Topical Brown
Aantal per verpakking 0.00
Minimale besteleenheid 1.00
Gewicht in kg per eenheid 0.00
Materiaal Composiet
Model Profiel
Afwerking Structuur glad