Kant-en-klaar haag Hedera helix White Ripple 120x180 cm (lxh) Wit/groen

€ 162,85 per stuk

Bestellen

Totaal: € 162,85

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Supersnel een groene afscheiding

Dit gepatenteerde systeem bestaat uit losse haagelementen, met een breedte van 120 cm zijn leverbaar in de hoogte van 180 cm. Al binnen één seizoen vormt het een dichte, ondoorzichtige groene haag. De planten worden ondersteund door een stevig metalen raster en groeien op in potgrond in een biologisch afbreekbare kokospot. Na het planten van de haag zal de kokospot in de grond verteren zodat de haag goed kan wortelen in de ondergrond. Deze kant-en-klare haag heeft over het algemeen niet veel verzorging/onderhoud nodig.

Hedera is een sterke plantensoort welke zeer gemakkelijk groeit en goed bestand is tegen ziekten. Bij aflevering zijn de hagen al tot de volledige hoogte begroeid en groeien al binnen 1 seizoen geheel dicht.

Hoe aan te planten:

Graaf een sleuf van ca. 25 cm breed en 25 cm diep, breng onderin de sleuf een laagje kwalitatief goede potgrond aan. Plaats nu de eerste paal en vervolgens het eerste haagelement en monteer deze aan de paal met de optioneel verkrijgbare montagebeugels. Plaats hierna de volgende palen en haagelementen. Vul de gehele haag aan met goede tuingrond. U kunt kiezen voor optioneel verkrijgbare stalen palen of wanneer u behoefte heeft aan een iets meer natuurlijke uitstraling hardhouten palen.

Na het planten:

Geef vooral het eerste jaar na de aanplant de hagen regelmatig water.

Snoeien:

De haag 2 maal per goed kort snoeien is voldoende. Op deze manier woekert de haag niet en geniet u het gehele door van een dichtbegroeide en groene heg. Bij voorkeur de hagen te snoeien eind juni en eind september.

Maat: 120x180 cm (bxh bovengronds)
Groenblijvend: Ja, niet blad verliezend
Winterhard: Goed winterhard
Blad: Licht hoekig Lichtgroen blad met witte nerven en een witte rand
Maaswijdte raster: 10x25 cm
Plantbakmaat: ca. 20x20 cm (bxd)
Merk Compleet Buiten
Artikelnummer MB180WR
Kleur Wit/groen
Aantal per verpakking 1.00
Minimale besteleenheid 1.00
Gewicht in kg per eenheid 35.00
Hoogte 180 cm
Toepassing Erfafscheiding hoog
Bladverlies Bladhoudend
Winterkleur Groenblijvend