Stonefield kunstgras 36 mm duotone green COUPON 4 m¹ breed Groen, duotone

€ 34,95 per m²

Bestellen

Totaal: € 34,95

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Kunstgras

Wanneer vrije tijd een schaars goed is, wil je daar zoveel mogelijk van kunnen genieten. Een tuin of dakterras wordt steeds meer een verlengstuk van de woning. Een plek om te ontspannen en genieten. Natuurlijk gras is een prettige oplossing voor spelende kinderen maar kent, zeker in de zomermaanden, ook nadelen: de noodzaak van regelmatig onderhoud zoals maaien, bemesten, onkruid bestrijden, teveel of te weinig water, insecten en allergieën. Met Fivestar grass, dat overal toepasbaar is, kunt u genieten van een schone, onderhoudsvriendelijke en altijd groene grasmat.

Bijna geen onderhoud

Kunstgras heeft nagenoeg geen onderhoud nodig en geeft de omgeving een frisse, natuurlijke en verzorgde uitstraling. Bedenk je eens dat je nooit meer hoeft te maaien, bemesten, kantjes knippen en vechten tegen onderhoud.

Heerlijk genieten toch?!

Stonefield 36

Garen: Monofilament PE 880 Dtex Texturized PE 5000 Dtex
Kleuren: Three Tone Green
Poolhoogte: 36 mm
Rijafstand: 3/8
Steken per cm: 13,5/10
Gewicht garens: 1500 g/m²
Rug: Latex
Instrooien: Niet noodzakelijk (aanbevolen wordt 0-10 kg/m²)
Garantie: 8 jaar
Toepassing: Tuin en Landscape
Kenmerken: Zeer natuurgetrouw, hoge UV bestendigheid, zeer slijtvast
Kwaliteit: *****

Verwerking kunstgras:

Bij een goede verwerking wordt een 100% resultaat verkregen, wat bijna niet van echt is te onderscheiden. Vaak verkrijgt men door ondeskundige verwerking niet het gewenste eindresultaat. Dit komt doordat men niet goed genoeg op de hoogte is van de verwerkingsvoorschriften. Daarom is het sowieso verstandig in een vroeg stadium contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Merk FiveStar Grass
Artikelnummer E470052
Kleur Groen, duotone
Aantal per verpakking 100.00
Minimale besteleenheid 4.00
Gewicht in kg per eenheid 1.50