Is bestellen veilig bij jullie?

Ja. Jou gegevens worden via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar onze systemen.

Zijn de betalingen aan compleetbuiten.nl veilig?

Ja. Met iDEAL betaalt je altijd via een beveiligde verbinding in jouw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving. Bovendien gaan onze betalingen via Mollie betaalservice voor nog meer veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. (Meer informatie over betalingen via Mollie).

Op welke manier kan ik betalen?

Compleetbuiten.nl heeft 2 betaalmogelijkheden OVERBOEKING en iDEAL. In beide gevallen is de betaling voorafgaande aan de levering. (Meer informatie over betaalmogelijkheden)

Kan ik ook onder Rembours betalen?

Nee dit is helaas niet mogelijk. Buiten ons eigen transport om maken wij ook zeer veel gebruik van externe transporteurs. Deze transporteurs hebben verschillende chauffeurs welke niet de mogelijkheid bieden om bij aflevering te betalen in welke vorm dan ook

Waarom niet achteraf betalen?

Helaas heeft de praktijk voor ons uitgewezen dat er vaak te laat of helemaal niet werd betaald. Het gevolg hiervan was dat dit veel extra administratieve handelingen en kosten met zich meebracht. Derhalve worden bij weborders de materialen pas geleverd wanneer het volledige orderbedrag aan ons is voldaan.